Motorolie en smeervet voor de scheepvaart

Home > Sectoren > Scheepvaart

De scheepvaart is een harde stiel. Alles moet snel gaan, de kwaliteit moet onberispelijk zijn. Laat dat nu net twee van onze grootste troeven zijn: snelheid en kwaliteit. Onze ligging vlak bij de haven van Antwerpen is misschien nog wel het grootste voordeel van Belco Motor Oil voor scheepvaartbedrijven. Laat ons weten wanneer je aan wal ligt en wij komen langs om de motorolie rechtstreeks in het motorreservoir te pompen.

Onze troeven
voor de scheepvaart

Levering aan wal

Ligt je schip heel even aan de kade in de haven van Antwerpen of ben je in de buurt? Laat het ons weten. Wij komen de motorolie rechtstreeks in het reservoir pompen. Afhalen kan natuurlijk ook.

Budgetvriendelijke olie-analyse

Moet de motor gereviseerd worden en wordt de olie daarbij geanalyseerd? Dat hoeft niet per se door een labo te gebeuren. Belco Motor Oil kan analyses laten uitvoeren aan een gunstig tarief.

20 jaar ervaring in de scheepvaart

De scheepvaart is een stiel apart, maar we voelen er ons al 20 jaar lang een vis in het water. We zijn een referentie in de haven van Antwerpen en bij de meeste binnenschippers.

De beste kwaliteit

De grote, dure motoren die in schepen worden verwerkt, moeten draaien op olie die perfect aan de normen voldoen. Ook wij gaan niet voor minder, weliswaar aan de scherpste prijzen.

Een referentie in de scheepvaartwereld

Al jarenlang zijn wij geboeid en gepassioneerd door alle soorten motorolie en smeervetten die in de scheepvaart worden gebruikt. We vinden het belangrijk om de schippers persoonlijk te leren kennen en flexibel op hun vraag te kunnen inspelen. We willen een partner zijn waar je op kunt bouwen.

MEER WETEN?
ONTDEK ONZE BROCHURE!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Case

Schip Odessa vaart goed bij producten van Belco Motor Oil

Odessa, een Belgisch schip dat voornamelijk containers vervoert tussen de haven van Antwerpen en Nike Laakdal is 196 meter lang en klopte in 2017 bij ons aan op aanraden van collega-schippers aan bij Belco Motor Oil met de vraag of hij smeervetten kon aankopen bij Belco Motor Oil. Uiteraard! We stelden een offerte op maat op voor verschillende producten en leverden de bestelling op het schip. Ondertussen werken we al enkele jaren nauw samen en zijn wij vaste partner voor zijn smeervetten en olie.

Lees testimonial
“De mensen bij Belco Motor Oil doen elke keer opnieuw hun best om ons zo snel mogelijk verder te helpen. We waarderen de kwalitatieve producten en correcte prijzen, en vinden het Belco-team enorm flexibel. Als we snel vetten nodig hebben, worden deze namelijk op de sluis geleverd als dat nodig is. Dat is voor ons een leuke tijdsbesparing op ons ARA-traject (Antwerpen-Rotterdam-Amsterdam). Wij varen dag en nacht, een vast schema hebben we dus niet. Bij Belco Motor Oil kunnen we altijd terecht als we in de buurt zijn, wat ons best veel tijd en dus geld bespaart!” 
Filters
Herstel