Algemeen

Over ons

Belco Motor Oil werd in 1947 opgericht door de vier gebroeders Verhoeven, kort na de Tweede Wereldoorlog. Ze speelden handig in op het olietekort en de opkomst van de petrochemische industrie in de haven van Antwerpen. Het bedrijf groeide gestaag en hun zonen en een neef zetten het levenswerk verder. Ondertussen zijn we meer dan 70 jaar verder en staan de tweede én derde generatie samen aan het roer: kleinzonen Tom, Tim en Kris en hun nonkels Luc en Jan zijn samen het kloppend hart van Belco Motor Oil.

Een passie voor motorolie

Het vak werd hen, gelukkig niet letterlijk, met de paplepel meegegeven. Logisch dus dat de passie voor motorolie, smeervetten en aanverwante producten nog steeds zo aanwezig is in de familie. Het is onze ambitie om ons merk te blijven vertegenwoordigen en bij voorkeur verder te doen groeien.

Dankzij de verworven ervaring, opgebouwde expertise en jarenlange relaties met producenten hebben wij niet alleen een ongelofelijke kennis van de oliemarkt in huis, maar kunnen wij ook de beste prijs voor de beste kwaliteit garanderen. We staan erop dat we enkel Europese olie verdelen en qua kwaliteit kunnen wedijveren met de grotere A-merken.