Olieleverancier voor de landbouw

In de landbouwsector wisselen rustige en drukke periodes elkaar voortdurend af. En net wanneer het druk is, raakt de olie op en is er geen tijd om nieuwe olie te bestellen. Gelukkig heeft Belco Motor Oil al jaren in deze sector ervaring en kunnen we heel snel op de bal spelen. Val je zonder olie? Geen nood, desnoods komen we je depanneren met onze eigen wagen op jouw veld.

Is er een machine buiten strijd door onderhoud of een defect. Dan is dat het ideale moment om je olie te laten verversen of bij te vullen. Laat ons weten wanneer je je machine even niet gebruikt, dan komen we op dat moment leveren.

Onze troeven voor landbouw bedrijven

Vaten en bulkleveringen mogelijk

Landbouwmachines hebben meteen nood aan heel wat liters olie per smering. Daarom zijn vaten en bulkleveringen zeker mogelijk.

Scherpe prijzen

Door onze goede contacten met de olieraffinaderijen en de grote volumes die we op voorraad hebben, kunnen wij de scherpste prijzen garanderen.

Ultrasnelle levering

Plots geen olie meer in je landbouwmachine? Maak je geen zorgen. Bel ons en we zijn al onderweg. Of staat er heel binnenkort een onderhoud ingepland? Dan komen wij op dat moment langs.

+70 jaar ervaring in de landbouwsector

Belco Motor Oil is al meer dan 70 jaar trouwe olieleverancier voor landbouwbedrijven. Hierdoor kennen wij de sector, begrijpen we jouw noden en kunnen we heel kort op de bal spelen.

Advies over aanbevolen
olie en hoeveelheden

Niet elke landbouwer is op de hoogte van welke olie aanbevolen is voor zijn specifieke machine. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide voorraad kunnen wij nagaan welke olie jij precies nodig hebt en deze heel snel bezorgen.

Filters
Reset

MEER WETEN?
ONTDEK ONZE BROCHURE!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Case

Stessens Landbouwmachines is al 25 jaar klant!

Zo’n 25 jaar geleden nam Stessens Landbouwmachines bv contact op met Belco Motor Oil. Of we olie en smeervetten voor tractoren in ons aanbod hadden? Na een eerste kennismakingsgesprek en scherpe offerte werden we vaste partner van Stessens Landbouwmachines bv in Retie. De samenwerking loopt erg vlot en de klant apprecieert naar eigen zeggen vooral onze goede prijzen en uitstekende klantenservice.

Lees testimonial
”Wij zijn al jarenlang klant en stellen de persoonlijke aanpak en uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding nog steeds erg op prijs. Jullie zijn een familiaal bedrijf, waardoor we steeds met dezelfde mensen communiceren en dat vinden we belangrijk. Of we al tijd en geld bespaard hebben? Geen idee, we zijn nog nooit elders geweest, en dat wil ook wat zeggen!”  

– Stessens Landbouwmachines