Export

Motorolie exporteren

De producten van Belco Motor Oil zijn ook beschikbaar voor export. Dat kan onder ons huislabel, of een volledig private label. Zo is Belco bijvoorbeeld zeer geliefd in Afrika, waar het familiale karakter van onze onderneming en onze service erg geapprecieerd wordt. Wij staan erop dat enkel de beste producten worden geëxporteerd. Het is niet zo dat wij een iets minder kwaliteitsvol product ter beschikking stellen voor export en de A-producten zelf lokaal verdelen. Nee, elk product dat bij ons de deur uitgaat, hebben wij met de grootste zorg geselecteerd.

Internationaal groeien dankzij export

Onze exportactiviteit is tweeledig: enerzijds exporteren wij zelf onze producten naar een veertigtal landen. De aankopers daar verdelen de Belco-producten vervolgens bij hun eigen klanten. Anderzijds zijn er ook tal van Belgische klanten die olieproducten onder een private label willen exporteren.

Dankzij onze jarenlange ervaring én onze zeer interessante prijszetting, kunnen wij de beste motorolieproducten aanbieden voor export. Klanten kunnen bovendien aanwezig zijn bij het laden van de containers.

Waarom
export?

Even goed als een A-merk
Altijd bereikbaar
Familiale samenwerking
Aanwezig bij het laden

Creëer je private label voor export

Belco Motor Oil heeft een bijzonder ruime expertise opgebouwd in zowel private label als export. Daarom kunnen wij beide perfect aanbieden én combineren.