Motorolie en smeervet voor retailers

Ook retailers zoals autoshops en doe-het-zelfzaken kunnen bij Belco Motor Oil terecht om motorolie, additieven, koelvloeistoffen, remmenreinigers en dergelijke meer onder eigen private label of het Belco-merk verdelen. Ben jij op zoek naar een prijsvriendelijker alternatief dan de gekende A-merken? Dan ben je bij ons aan het goede adres. Door onze grote afnamevolumes en eigen verpakking, kunnen wij een veel scherpere prijs aanbieden voor exact dezelfde olie! Elke olie en elk product van Belco Motor Oil is conform alle normen en is van uitstekende kwaliteit. Dure koop is niet per se betere koop.

Belco Motor Oil kan snel leveren dankzij onze eigen bestelwagens en externe transporteurs. Zo staat alles altijd op tijd in de rekken

Onze troeven voor retailers

Even goed als A-merken

Wij gaan er prat op dat al onze oliën, smeervetten en andere producten van een uitstekende kwaliteit zijn. Ook onze producten komen van de beste Europese producenten op de markt.

Budgetvriendelijk alternatief

Omdat we in grote volumes afnemen bij de beste producenten en onze eigen verpakkingen voorzien, kunnen wij een veel lagere prijs aanbieden voor dezelfde kwaliteit.

Snelle levering

Wij leveren zelf met onze bestelwagens of schakelen externe transporteurs in om je bestelling zo snel mogelijk bij jou te krijgen. Levering binnen de 5 werkdagen is zeker mogelijk.

Ervaring met private label

Wil je motorolie onder je eigen merknaam verkopen of één van onze merken voor private label, maar met je eigen gegevens op het etiket? Dat kan. Private label is één van onze specialiteiten.

Gespecialiseerd
in private label

Het kan een goede commerciële zet zijn om olie in je shop te verkopen onder je eigen merknaam. Zo kunnen klanten de herkomst van het product niet achterhalen en niet om jou heen naar de oorspronkelijke fabrikant stappen. Lees hier snel meer over private label.

MEER WETEN?
ONTDEK ONZE BROCHURE!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Case

Benats uit Bilzen brengt
al tien jaar private label op de markt

Verdeler van auto-onderdelen Benats uit Bilzen contacteerde Belco Motor Oil in 2009 met de vraag kleine verpakkingen olie onder private label te voorzien. We hebben snel een transparante offerte opgemaakt en in samenspraak met de klant een label gecreëerd. Heel wat garagisten kopen onderdelen bij Benats en kunnen er nu ook al meer dan tien jaar olie van Belco kopen onder private label. De klant apprecieert onze stipte leveringen en correcte prijzen.

Lees testimonial
”Wij zijn zeker tevreden van de samenwerking met Belco Motor Oil. Jullie zijn een familiaal bedrijf met eigen accenten. Geen log bedrijf, maar echt wel transparant en toegankelijk. We vinden het fijn dat we via jullie ons eigen label kunnen gebruiken en geen verplicht volume moeten afnemen. Er wordt bij private label niets opgedrongen, zoals vervelende bonussystemen. En dat vriendelijkheid geen geld kost, dat bewijzen jullie dagelijks. Tot slot hebben we ook al veel geld bespaard dankzij Belco Motor Oil!” 

– Benats 

Filters
Herstel