Werkwijze

Home > Bedrijf > Werkwijze

Werkwijze

Elke klant en elke bestelling wordt door ons met de grootste zorg behandeld. Het is een cliché, maar bij ons zijn kwaliteit en service écht het allerbelangrijkste. Naast uiteraard de persoonlijke en soms zelfs familiale band die we met onze klanten opbouwen.

Kwaliteitsvolle producten

Van onze voorraad van 300 producten komt geen enkel van buiten Europa. Wij geloven heel sterk in de kwaliteit van Europese oliën en werken hiervoor als onafhankelijke verdeler uitsluitend samen met raffinaderijen in Europa. Geen enkele olie komt uit Dubai, China of consoorten. Door onze ruime opslagcapaciteit van 180.000 liter kunnen wij steeds grote volumes bestellen en zo de beste prijs-kwaliteitsverhouding garanderen voor de meest kwaliteitsvolle producten.

Persoonlijke, ultrasnelle service

Wij begrijpen dat de nood vaak hoog is wanneer er olie wordt besteld. Meestal gebeurt dat pas wanneer het reservoir (net niet) helemaal leeg is. Geen nood, ook dan is er altijd een oplossing. Standaard leveren we binnen de 4 tot 5 dagen, dubbel zo snel als de meeste van onze collega’s. En aangezien we zelf een familiebedrijf zijn, vinden we een persoonlijke band met onze klanten erg belangrijk. Tijdens een telefoongesprek ook even kunnen vragen hoe het is met de kinderen, daar halen wij voldoening uit.

Hulp nodig bij het bepalen
van de juiste olie of een olie-analyse gewenst?

Weet je niet zeker welke olie jouw type motor nodig heeft? Het is heel erg belangrijk om een motor te laten draaien op olie die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Laat ons weten welke motor je hebt en waar je naar op zoek bent. We doen er alles aan je zo snel mogelijk aan de juiste producten te helpen.

Is een olie-analyse noodzakelijk bij de revisie van je motor of voor je verzekering? Vraag het ons. Wij bieden analyses aan voor een zeer gunstig tarief.