Olie voor de industrie

Voor de grote volumes olie en smeervetten die industriebedrijven nodig hebben, is een correcte prijszetting cruciaal. Dankzij onze rechtstreekse samenwerking met raffinaderijen binnen Europa en de jarenlange band die we ermee hebben opgebouwd, slagen wij erin de beste kwaliteit voor de beste prijs aan te bieden.

Time is money. Je wil uiteraard dat je machine zo snel mogelijk weer op volle krachten kan werken. Laat ons weten wanneer de olie ververst moet worden, dan komen wij net op dat moment langs om het reservoir te vullen. Kan niet alle olie meteen in de machine? Dan laten we palletcontainers achter van 1000 liter met aftapkranen, zodat je zelf verder kunt.

Onze troeven voor de industrie

Totaalpartner

Industriebedrijven kunnen niet alleen bij ons terecht voor olie, maar ook voor smeervetten en tal van onderhouds- en reinigingsproducten. Je hebt dus slechts één aanspreekpunt!

Uitgebreid aanbod

Belco Motor Oil heeft gemiddeld 300 producten op voorraad en kan jou dus erg snel helpen. Van glijbaanolie en koppelschotelvet tot lagervetten, hydraulische oliën en nog veel meer.

Grote volumes

Een paar duizend liter in één keer leveren is voor ons geen probleem. Onze vrachtwagens kunnen tot 12.000 liter per keer vervoeren. We stellen ook palletcontainers ter beschikking.

+70 jaar ervaring in de industrie

Al meer dan 70 jaar lang helpen wij industriebedrijven zo snel mogelijk aan de beste olie, smeervetten en andere producten. Wij weten meteen wat jouw machines nodig hebben.

Dé totaalpartner
voor industriebedrijven

Al van kinds af aan waren wij geboeid door machines, mechanica en oliën en vetten. Doe daarbij onze jarenlange ervaring in de stiel en we kunnen je heel snel vertellen welke producten voor jouw machines in aanmerking komen. Ook voor snelle leveringen kan je op ons rekenen.

Case

A De Rooy & Zn verwerkt oude metalen en rekent op Belco Motor Oil

De Rooy is een metaalverwerkingsbedrijf dat oude metalen ophaalt en verwerkt, zodat ze een nieuwe leven in binnen- en buitenland krijgen. In 2008 benaderden ze Belco Motor Oil met de vraag of wij hydraulische olie voor hun hijskranen konden voorzien. Na goedkeuring van de offerte werd onze samenwerking opgestart. Op vandaag loopt deze nog steeds en leveren we niet alleen hydraulische olie, maar ook smeervet en AdBlue aan De Rooy. Gezien de nabijheid van het bedrijf is een heel snelle levering of afhalen altijd mogelijk.

Lees testimonial
”Dankzij jullie ruime aanbod is er altijd wel een geschikt product te vinden. Bovendien is de kwaliteit altijd heel goed, bieden jullie een snelle service en zijn jullie behulpzaam wanneer we met een dringende of belangrijke vraag zitten. Doordat we buren zijn, zijn alle producten steeds heel snel bij ons.” 

– De Rooy 

MEER WETEN?
ONTDEK ONZE BROCHURES!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Filters
Herstel