Olie voor transportbedrijven

Olie voor
transportbedrijven

Transportbedrijven hebben nood aan de beste motoroliën op de markt. Niet alleen daarvoor kan je op Belco Motor Oil rekenen, maar ook op truckcleaners, lagervetten, koppelschotelvet en AdBlue. We vinden het belangrijk om een persoonlijke relatie met onze klanten op te bouwen en hen de zoektocht naar verschillende leveranciers te besparen door zelf een erg volledig gamma aan te bieden. In dat aanbod zitten ook enkele milieuvriendelijke producten.

Dankzij onze ruimte opslagcapaciteit hebben wij steeds veel producten op voorraad en leveren we gemiddeld binnen de 4 à 5 werkdagen. Zit je in nood? Ook dan helpen we je graag zo snel mogelijk verder.

Onze troeven voor transport bedrijven

Fuel economy

In de transportwereld wordt zuinigheid steeds belangrijker. Europese constructeurs werken vaak enkel nog met fuel economy producten. Hierdoor zijn minder smeerbeurten nodig en kan je meer besparen.

Uitgebreid aanbod

Dankzij onze voorraad van gemiddeld 300 producten kunnen wij je erg snel helpen met motorolie, smeervet, reinigingsproducten en andere producten die je voor je wagenpark nodig hebt.

Totaalleverancier

Gedaan met bestellingen plaatsen bij tien verschillende leveranciers. Naast onze motorolie en smeervetten, hebben wij alle producten in huis voor het onderhoud van je wagenpark.

+70 jaar ervaring in de transportwereld

Al ruim 70 jaar helpen wij transporteurs aan de juiste producten voor hun voertuigen. Door deze ruime ervaring weten wij vaak meteen wat je nodig hebt en kunnen we gericht advies geven.

Alles in huis voor
transportbedrijven

Kwaliteitsvolle motorolie en smeervet is onmisbaar voor transporteurs, net zoals fuel economy dat steeds meer is. Op beide vragen geven wij een pasklaar antwoord met ons uitgebreid gamma en diepgaande kennis over welk producten jouw trucks nodig hebben.

MEER WETEN?
ONTDEK ONZE BROCHURE!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Case

De Block Transport
al 30 jaar tevreden klant

Dertig jaar geleden klopte De Block Transport uit Melsele bij ons aan met de vraag om olie te leveren voor de eigen vrachtwagens. Een kennismakingsgesprek en een scherpe prijs voor heavy duty oliën leidden ondertussen tot een jarenlange samenwerking vol vertrouwen. Deze klant koos specifiek voor een heavy duty voor veel kilometers. Vooral de prijszetting en de snelle leveringen vallen in de smaak bij De Block Transport.

Lees testimonial
”Wij zijn heel tevreden over de samenwerking met Belco Motor Oil en zouden jullie zeker aanraden bij collega’s omwille van jullie professionele aanpak en snelle, technische advies. De leveringen gebeuren ook altijd snel en we konden al behoorlijk wat tijd en geld besparen dankzij jullie.” 

– De Block Transport 

Filters
Reset