Motorolie en smeervetten voor garages

Belco Motor Oil is dé totaalpartners voor garages in België. Van motorolie, smeervet en versnellingsbakolie tot reinigingsproducten, koelvloeistoffen en antivriesproducten … Dankzij onze zeer grote stock, kunnen wij garages quasi onmiddellijk verder helpen. Desgewenst plaatsen we in jouw garage een olie-installatie in bruikleen. Zo hoef je niet eerst fors te investeren in opslagcapaciteit, maar betaal je gewoon forfaitair een bedrag per liter. Je betaalt overigens een deeltje van de factuur vooraf en de rest bij laden of leveren.

Onze troeven
voor garages

Snelle levering

Standaard levering duurt 4 tot 5 werkdagen, ook voor grote volumes. Bij uitzondering langer, in geval van nood sneller.

Mee met de trends

Elk jaar komen nieuwe oliën op de markt die wij in ons aanbod opnemen. Wij hebben standaard 300 olieproducten op voorraad.

Gespecialiseerd aanbod

Elk type motor vraagt om een ander type olie. Wij weten voor elke motor het juiste product te vinden.

Totaalleverancier

In ons aanbod vind je alle producten voor auto’s en garages. Veel meer dan enkel motorolie en smeervetten.

Dé totaalpartner
voor elke garage

De persoonlijke band met onze klanten-garagisten vinden wij heel belangrijk. We ijveren er dan ook voor om heel wat meer dan enkel motorolie en smeervet aan te bieden, en dus ook tal van andere producten die garagisten nodig hebben in hun dagelijkse werking. Ook de nieuwste olieproducten nemen wij snel in ons aanbod op. Heb je héél dringend iets nodig? Bel ons, we helpen je zo snel mogelijk uit de nood.

MEER WETEN?
ONTDEK ONZE BROCHURE!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Case

Garage Koeklenberg in Schoten vertrouwt al jaren op Belco

Al sinds 2007 is Belco Motor Oil vaste partner voor Garage Koeklenberg. Zaakvoerder Bob Koeklenberg stelde ons oorspronkelijk de vraag of we olie konden leveren voor zijn gemengd wagenpark. We gingen bij hem langs, luisterden naar zijn verhaal, gaven advies en bezorgden een voorstel op maat. Waar hij meteen mee instemde. Ondertussen zijn we heel wat jaren verder en spreken we elkaar wekelijks.

Lees testimonial
”De prijs-kwaliteitsverhouding van Belco Motor Oil is echt top. De service is uitstekend, de samenwerking verloopt zeer vlot en de vaten zijn erg mooi. We zouden jullie dus zeker aanraden bij collega’s en zijn heel tevreden over de samenwerking. We konden al enorm veel geld en tijd besparen dankzij jullie!”
Filters
Herstel