Private Label, kies voor een eigen merknaam of dat van ons

Home > Services > Private label

Als eigenaar van een kleinhandel, zoals een autoshop, kan het interessant zijn om naast de ‘grote’ oliemerken ook olieproducten onder eigen naam aan te bieden. Je creëert meer naambekendheid, meer vertrouwen en vermijdt dat klanten rechtstreeks bij de fabrikant gaan kopen. Deze techniek heet private label.

Bij private label zijn er verschillende mogelijkheden. Je kan je eigen merknaam en gegevens op het label laten plaatsen, of je kiest voor één van onze merken en plaatst jouw contactgegevens op de verpakking. Op die manier is de afkomst van het product moeilijk te achterhalen en zal de eindklant bij jullie blijven aankopen, en niet bij de oorspronkelijke fabrikant. Let wel, private label is pas mogelijk vanaf een bepaald volume.

Waarom
private label?

EVEN GOED ALS EEN A-MERK
Meer klantenbinding
Meer naambekendheid
Mogelijkheid tot export

Exporteer je private label

Heel wat bedrijven zijn vragende partij om een private label te exporteren. Ook daarbij kunnen wij jou helpen. We exporteren ondertussen naar een veertigtal landen wereldwijd en blijven groeien. Als expert ter zake kunnen wij je ondersteunen bij private labeling en export.